Resultaten voor sectorwerkstuk onderwerpen

sectorwerkstuk onderwerpen
Sectorwerkstukken Scholieren.com.
Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert. Scholieren.com kan alleen bestaan door inkomsten van advertenties. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet. 4e klas vmbo/havo. 4e klas vmbo. 3e klas vmbo.
Sector Werkstuk Girlscene Forum.
Reactie 3 Gepost op: 12 augustus 2010, 194204.: Ik snap je vraag niet echt: Onder zorg welzijn hebben wij verschillende onderwerpen als: Kapsalon/Schoonheidssalon Ziekenhuis/Sportschool Kinderdagverblijf/Bassisschool Woonzorgcentrum/en nog iet weet niet meer wat dat was Weet niet of je dit bedoeld hoorP.:
onderwerp sectorwerkstuk Girlscene Forum.
WORD GRATIS LID! Auteur Topic: onderwerp sectorwerkstuk gelezen 4520 keer. Gepost op: 27 november 2009, 191753.: wie weet er een leuk onderwerp voor het sectorwerkstuk met de sector economie? Reactie 1 Gepost op: 10 december 2009, 181259.: ik heb ook de sector economie gedaan!
Sectorwerkstuk VMBO-T klas 4, onderzoeksvragen Ouders Online.
Wat zinvol is om in het PTA te kijken naar wat er staat met betrekking tot het sectorwerkstuk. Daarin kun je ook lezen waar het aan moet voldoen, wie het beoordeeld, en hoe vaak en welke vorm je ondersteuning van school kunt verachten.
presentatie onderwerpen werkstuk onderwerpen sectorwerkstuk onderwerpen.
Soms kun je zelf het onderwerp van je werkstuk kiezen en soms ligt het onderwerp vast bijvoorbeeld omdat je docent op school het voor je bepaald heeft. Zoek je een sectorwerkstuk? Op Scholieren.com vind je 123 sectorwerkstukken ingedeeld op onderwerp niveau en waardering. spreekbeurt onderwerpen groep 6.
LIJST DocPlayer. MET ONDERWERPEN GESCHIKT VOOR HET SECTORWERKSTUK PDF.
Voor alle onderwerpen geldt steeds hetzelfde uitgangspunt: een onderzoek naar de vraag, of en in hoeverre het onderwerp heeft bijgedragen bijdraagt tot het welzijn van de mensheid. In relatie tot ieder onderwerp dient in samenspraak met een docent techniek, nask of wi een specifiek technisch probleem te worden geformuleerd. Bij de presentatie dient gebruik te worden gemaakt van tekeningen en andere grafische hulpmiddelen, die de technische aspecten van het gekozen probleem ook voor leken begrijpelijk maken. BEVEILIGINGSTECHNOLOGIE Tech-Nask-Wi 55. GENETISCHE MANIPULATIE Bio-Nask-Tech-Wi 56. INFORMATIE EN COMMUNICATIETECHNOLOGIE Inf-Nask-Wi 57. LEVENSMIDDELENTECHNOLOGIE Bio-Nask-Tech-Vz 58. LUCHTVAART Nask-Tech-Wi-Ak-Ge 59. HET ONTSTAAN VAN HET HEELAL EN DE AARDENask-Wi-Ak 9. HET ONTSTAAN VAN HET LEVEN OP AARDE Bio-Nask-Ak 61. HET ONTSTAAN VAN DE MENS Bio-Ge-Ak-Tech 62. RAILTRANSPORT Tech-Wi-Nask-Ak 63. RUIMTEVAART Tech-Nask-Wi 64. SCHEEPVAART Nask-Tech-Wi-Ak-Ge-LO 65. SPORT EN TECHNISCHE VOORUITGANG LO-Nask-Tech-Wi-Bio 66. WATERBEHEER EN WATERVOORZIENING Tech-Nask-Wi-Bio-Ak 67. WEGTRANSPORT Tech-Nask-Wi-Ak JE KUNT OOK ZELF MET EEN GOED GEMOTIVEERD VOORSTEL KOMEN. JE DIENT JE VERZOEK SCHRIFTELIJK IN BIJ DE SW-COöRDINATOR. DE VOLTALLIGE SW-COMMISSIE BESLIST, OF JE VOORSTEL WORDT GOEDGEKEURD. DIT GELDT VOOR KANDIDATEN IN ALLE SECTOREN. EIGEN VOORSTEL 10. SECTORWERKSTUK 2013 2014.
Profielwerkstuk Economie onderwerpen.
Heel de wereld heeft dagelijks te maken met economie, het vak economie kan een leuk en leerzaam vak zijn om je profielwerkstuk voor te maken. Op deze pagina kun je 50 verschillende onderwerpen bekijken die je zou kunnen gebruiken voor je profielwerkstuk.
New Page 1.
Onderwerpen voor het sectorwerkstuk. Ook op de site van vmbo examengids vind je overzichten van onderwerpen die in netwerkscholen zijn gekozen voor het maken van sectorwerkstukken. Deze site bevat een stappenplan voor het maken van een sectorwerkstuk voor de gemengde en de theoretische leerweg.
Sectorwerkstuk docenten-Voorbeeldenlijst onderwerpen en hoofd en deelvragen.
Soorten werkstukken: sectorwerkstuk en profielwerkstuk.
Op het VMBO maken leerlingen die de gemengde of theoretische leerweg volgen, in het derde of vierde jaar van hun opleiding een sectorwerkstuk. Het werkstuk past binnen één van de volgende sectoren.: Zorg en Welzijn. Het is de bedoeling dat de leerlingen minimaal 20 uur besteden aan het maken van dit werkstuk. Dit kan individueel gebeuren, of in een groepje. Op Havo en VWO maken leerlingen in de bovenbouw een profielwerkstuk binnen één van de vier profielen.: Cultuur en Maatschappij. Economie en Maatschappij. Natuur en Gezondheid. Natuur en Techniek. Leerlingen werken ongeveer 80 uur aan het maken van dit profielwerkstuk. Handige hulpmiddelen bij het maken van je profielwerkstuk. De Rijksuniversiteit Groningen heeft een speciale afdeling voor leerlingen die een profielwerkstuk gaan maken, met ideeën voor onderwerpen en enkele steunpunten waar je persoonlijk advies kan vragen.
Sectorwerkstuk.
Onderwijs en jongeren. Maasvlakte 2, de uitbreiding van de Rotterdamse haven, is een goed onderwerp voor een sectorwerkstuk. Hier vind je allerlei informatie en beeldmateriaal voor jouw werkstuk. Zorg en Welzijn. Hulp en begeleiding. Bezoek de haven en Maasvlakte 2.

Contacteer ons