Meer resultaten voor werkstuk groep 8

werkstuk groep 8
groep 8 / Hond / Dieren / Biologie / Werkstukken Werkstukken-en-spreekbeurten.jouwweb.nl.
Home Werkstukken Biologie Dieren Hond groep 8. Hond werkstuk groep 8. De eerste honden. De eerste hondachtigen leken niet erg op de honden die we nu hebben. Het waren toen nog wolven. Ze zochten naar eten op de grond of klommen in bomen omdat ze te langzaam waren om achter een prooi aan te gaan.
Werkstuk groep 8 Astma-COPD.nl.
Inhaleren van medicijnen. Home Onderwerpen Vraag het de redactie Werkstuk groep 8. Werkstuk groep 8. Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door webmaster 2 jaren, 2 maanden geleden. 2 berichten aan het bekijken 1 tot 2 van in totaal 2.
Werkstuk over Egypte Huiswerk Leerlingen.com.
Je bent hier. Huiswerk Werkstuk Werkstukken over Egypte Egypte. Eigen werkstuk insturen. basisscool, groep 7. Het Oude Egypte blz. De Nijl blz. De Faraos blz. De Egyptsche beschaving blz. De Pyramiden blz.10. Wat heb ik er van geleerd? Dit werkstuk gaat over Egypte.
Basisschool Het Talent Weekoverzicht groep 7/8 Groep 8: Werkstuk over jezelf inleveren.
Weekoverzicht groep 7/8 Groep 8: Werkstuk over jezelf inleveren. Werkstuk over jezelf.: Dit maak je thuis op de computer: voorkant, hoofdstuk 1, 2, 3, 4, en 5 of op school, na schooltijd als je geen computer hebt. Dit maak je op school: vrienden blad, leerkrachtenblad.
Spreekbeurt of werkstuk kika.nl.
Kom in actie! Spreekbeurt / Werkstuk. Leuk dat je jouw spreekbeurt of werkstuk over KiKa gaat houden. Over KiKa is genoeg te vertellen en we helpen je graag verder op weg. Heb je op onze site al veel gelezen over kinderkanker en KiKa?
Spreekbeurt onderwerpen Allespreekbeurten.nl, bij ons vind je alles!
ik dag eerst over Nelson Mandela maar daar hebben we al een werkstuk over gedaan dus daar was helemaal niks meer aan! en toen kindermishandeling maar ja ik twijfel heel erg. voor 20 Maart A.U.B. 24 februari 2014 om 1534.: Coe gewoon niks dat is beter. 24 februari 2014 om 1753.: hey je kan op google kijken naar spreekbeurten en werkstukken je vindt dan heel veel onderwerpen ik zit trouwens in groep 8 ik weet er alles van ik haal altijd een 10.
Spreekbeurt of werkstuk over het leger voor groep 5 tot 8 Spreekbeurt of werkstuk? Defensie.nl.
Spreekbeurt of werkstuk voor groep 5 tot 8. Zoek binnen Defensie.nl Zoek. Video: Het verhaal van Defensie. Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Spreekbeurt of werkstuk over het leger voor groep 5 tot 8. Houd je binnenkort een spreekbeurt op school?
Kunena: een spreekbeurt in groep 8. 1/1.
Onderwerp: een spreekbeurt in groep 8. een spreekbeurt in groep 8. 3 jaren 4 maanden geleden 141884. Ontvangen bedankjes 1. hallo ik ben Tim. ik ben nieuw op dit forum. ik ga een werkstuk maken over asperger omdat ik het zelf heb.
Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken.
Maar.een spreekbeurt houden of een werkstuk maken moet je zelf doen, en dat blijft best spannend. Heel veel succes, en we hopen dat we jou hiermee een beetje geholpen hebben. Laat je het ons weten? Spreekbeurt met Powerpoint. Spreekbeurt in groep 4 en 5. Spreekbeurt in groep 6. Spreekbeurt in groep 7. Spreekbeurt in groep 8.
Lesjedorst.nl Groep 7-8 Spreekbeurten Werkstukken.
Home Groep 7-8 Spreekbeurt. Voor de klas. Wil jij een spreekbeurt of een werkstuk maken met als onderwerp water? Tip: Maak je eigen workshop over water. Kies een thema en maak met klasgenoten een informatieve les die je aan de rest van je klas kan geven.
Werkstuk groep 8 Basisschool De Hoeve.
Contact en route. Home Kinderen De bovenbouw Werkstuk groep 8. Werkstuk groep 8. Elke leerling maakt een werkstuk in groep 8. Daar hoort ook een presentatie aan de groep bij. Dit mag op verschillende manieren. Je maakt hier zelf een keuze in.
Onderwerp werkstuk Ouders Online.
Mijn dochter moest in groep 8 een werkstuk maken over een biologie of aardrijkskunde onderwerp, maar het mocht niet over een land of een dier gaan. Ook niet over het WNF en ook niet over een bevolkingsgroep. Dat heeft heel wat hoofdbrekens en telefoontjes van ouders aan het adres van de leerkracht opgeleverd Dochter heeft haar werkstuk en spreekbeurt uiteindelijk gehouden over een monumentaal gebouw in de regio.

Contacteer ons