Zoeken naar waar kan ik mijn spreekbeurt over houden

waar kan ik mijn spreekbeurt over houden
Test welk onderwerp voor je spreekbeurt bij jou past.
Test welk onderwerp voor je spreekbeurt bij jou past. 20 Vragen Ontwikkeld door: Meike Ontwikkeld op: 2015-10-22 45.153 keer opgeroepen User-Oordeel: 2 van 5.0 12 stemmen. Vul de vragen in en uiteindelijk zie je welk onderwerp bij jou past. Waar hou jij van? Van school of je werk. Je sport of hobby. Ajb leeg laten.: Ajb leeg laten.: Ajb leeg laten.: Je hebt de mogelijkheid om de tekst te designen. boldvetebold curitaliekecur unlionderstreepteunli. greengroenegreen maroondonkerroodemaroon olivegrijsgroeneolive navymarineblauwenavy purplepurperepurple tealgroenblauweteal graygrijsegray redroodered blueblauweblue fuchsiafuchsiaefuchsia. Hou er rekening mee dat je altijd beide codes gebruikt, bijv. boldhier de tekst die vetgedrukt moet zijnebold, met de tekst ertussenin. Weet je zeker dat je dit commentaar wilt verwijderen? Deze commentaar verwijderen afbreken. Stuur email aan: Meike. De HTML5 versie. Deze quiz op uw homepage? Meer quizzen van Meike? De quiz statistiek. Deze quiz veranderen? Ontwikkel je eigen quiz. E-mail deze site naar jouw vrienden. Illegale inhoud melden. Geef je oordeel! Welk profiel moet ik kiezen? Ben je een nerdje? Lap jij school aan je laars of ben je een strever? Wat voor een schooltype ben jij? Ben ik een goede student? Wat voor scholier ben jij? Is mijn kind geschikt voor het Daltononderwijs?
Spreekbeurt Onderwerpen? Meer dan 500! Super Spreekbeurt!
Waar wil ik later werken? War child kindsoldaten. Wat wil ik later worden? WNF Wereld Natuur Fonds. Je kunt ook een spreekbeurt geven over de geschiedenis van de fiets, de computer, de geschiedenis van een persoon of hoe bijvoorbeeld een pretpark zoals Disneyland ontstaan is.
Spreekbeurten Scholieren.com.
Mijn Kort Verhaal. Dichter des Vaderlands. Docent van het jaar. Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert. Scholieren.com kan alleen bestaan door inkomsten van advertenties. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet.
Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken.
Lees daarom ook Hoe houd ik een spreekbeurt. De website is opgezet en wordt onderhouden door een ervaren leraar. Zo weet je zeker dat er goede informatie op staat. Daar kan het dan niet meer aan liggen. Maar.een spreekbeurt houden of een werkstuk maken moet je zelf doen, en dat blijft best spannend.
Spreekbeurt onderwerp vinden Spreekbeurten.info.
Aardrijkskunde: Vertel iets over onze wereld waar wij in leven. Heb je ooit tijdens vakantie of op televisie iets moois gezien? Beroepen: Wat vind je een leuk beroep? Ga eens na welke beroepen er in jouw familie voor komen. Ook kun je natuurlijk een spreekbeurt houden over het beroep dat jij zelf later wilt worden. Dieren: Houd een spreekbeurt over je huisdier of over een dier dat je heel erg mooi vindt.
Scholieren.com.
Spreekbeurt onderwerpen Allespreekbeurten.nl, bij ons vind je alles!
24 februari 2014 om 1800.: Ik heb geen idee waar over ik mijn spreekbeurt moet houden ik zit in groep 8 en het is een beetje raar maar ook heb ik geen onderwerp voor mijn boekbespreking kan iemand mij snel helpen.
Onderwerp kiezen Hoe maak ik een.
Je kunt een prima spreekbeurt houden over het land.: waar je vandaan komt. waar je op vakantie bent geweest. een land dat in het nieuws is. Techniek en wetenschap.: Weet je veel over hoe dingen in elkaar steken of hoe dingen werken. Dan is dat ook een prima onderwerp. Er zijn veel natuuronderwerpen waar je het over kan hebben, zoals over: de aarde, bloemen en planten, bomen, heelal, het weer, landbouw en tuinbouw, natuurgebieden, natuurrampen, seizoenen, zorg voor natuur en milieu, weetjes over de natuur.
Spreekbeurt groep 7 Spreekbeurten.info.
Als je een spreekbeurt moet geven in groep 7, zijn de eisen van de spreekbeurt weer net iets hoger dan de jaren daarvoor. In groep 4, 5 en 6 mocht je vaak nog spreekbeurten houden over onderwerpen als de sport die je doet, de hobby die je hebt en jouw favoriete huisdier, maar in groep 7 zijn deze onderwerpen eigenlijk een beetje te kinderachtig geworden.

Contacteer ons