Meer resultaten voor onderwerpen presentatie duits

onderwerpen presentatie duits
Onderwerp duits mondeling? ELLEgirltalk.
Discussie in Centraal Station gestart door eninaej, 19 apr 2006. Niet open voor verdere reacties. eninaej Super ELLEgirl. Ik zit nu dus in 4vwo.en ik moet morgen een onderwerp doorgeven aan mn leraar waar ik m'n' presentatie in het duits over ga houden.
Duits-spreekbeurt. weet iemand een onderwerp? School, Werk Sport GirlsOnly.
Gestart door Gast __liief, 10 april 2006. 21 berichten in dit topic. Pagina 1 van 2. Geplaatst: 10 april 2006 Rapporteer bericht. nou ik moet binnenkort een spreekbeurt houden. in het duits alleen, ik weet egt niet waar ik het over moet doen.
Duits Vak Scholieren.com.
Log in op Scholieren.com. Maak een profiel aan of log in om te stemmen. Samen ben je slimmer. Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit, tips en meningen.
Duits-presentatie onderwerpen? melodious.
menu Duits-presentatie onderwerpen? melodious 30 maart 2010 Tekst grootte: A A. Morgen begint mijn proefwerkweek, met het aller geweldigste vak op aarde; Wiskunde. Nou ik bak er dus niks van Daarna heb ik duits en vrijdag heb ik maar 1 toets gelukkig. Ik heb van zaterdag tot en met dinsdag vrij. omdat wij op goede vrijdag geen vrij hebben. Maarja, volgende week vrijdag ben ik gelukkig ik weer van mijn proefwerkweekje af! Alleen nu komt echt het allerergste van het ergste, ik heb half april een focking presentatie duits!
Duits presentatie Girlscene Forum.
WORD GRATIS LID! Auteur Topic: Duits presentatie gelezen 8049 keer. Gepost op: 02 februari 2009, 190337.: Hoi, Ik moet binnenkort een duits presentatie houden, Alleen ik heb nog geen onderwerp. Weten jullie misschien een leuk onderwerp ofzo? Het liefst een Duits onderwerp.
Spreekbeurt Onderwerpen? Meer dan 500! Super Spreekbeurt!
Zoek je presentatie onderwerpen? Klik hier voor presentatie onderwerpen. Ook interessant: Originele Spreekbeurt, einde spreekbeurt, de serie spreekbeurt in groep 8, in groep 7, in groep 6 en spreekbeurt in groep 5. Heb je de pagina met spreekbeurtpakketten trouwens al gezien?
Spreekbeurt Duits Huiswerk Schooltool.
De Berlijnse muur. De zeven wereld wonderen. Den Niedelandische milch Ziege. der Hubble Teleskop. Die Berliner Mauer. Die Siamesichen Zwilling. Die sieben Wnderen der Welt. Dreihundert Jahre zurck. 1 2 3. Copyright 2017 Edwin van der Pol Colofon Disclaimer Pers.

Contacteer ons