Op zoek naar engels mondeling onderwerpen?

engels mondeling onderwerpen
Engels mondeling ELLEgirltalk.
Ik heb mijn engels mondeling aan een paar jaar terug gedaan. Nu doe ik de Lerarenopleiding Engels dus ik zou je adviseren om een onderwerp te kiezen dat jou interesseert en als je uit een lijstje moet kiezen zou ik t onderwerp kiezen waar jij t meest over denkt te weten.
engelse mondeling Leerlingen.com Forum.
Over een paar weken heb ik een engelse mondeling. Zou iemand mij hiermee willen hebben voorbereiden? Eerst moet ik een spreekbeurtje houden van 5 minuten een daarna mijn hij vragen stellen. Ik zoek dus een makkelijk onderwerp maar wat voor de docent ook intressant is.
Engels Vak Scholieren.com.
Log in op Scholieren.com. Maak een profiel aan of log in om te stemmen. Samen ben je slimmer. Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit, tips en meningen.
Onderwerp engels mondeling Girlscene Forum.
Auteur Topic: Onderwerp engels mondeling gelezen 18886 keer. Gepost op: 30 maart 2011, 213509.: Hoooi, Ik zit in 5havo en heb volgende week mijn engels mondeling. We moeten naast de boeken die we gelezen hebben ook praten over een onderwerp.
Spreekbeurt Onderwerpen? Meer dan 500! Super Spreekbeurt!
Wij helpen je graag op ideeën met de onderstaande lijst met leuke en originele onderwerpen! Ken je zelf nog leuke of originele spreekbeurt onderwerpen die je met anderen wilt delen? Of heb je een spreekbeurt of werkstuk over één van deze onderwerpen?
onderwerp engels mondeling ELLEgirltalk.
Home Forums Centraal Station. onderwerp engels mondeling. Discussie in Centraal Station gestart door lookintotheair., 22 jun 2009. Niet open voor verdere reacties. Ik heb overmorgen een engels mondeling. geen examen ofzo, maar ik krijg er wel een cijfer voor En nu moet ik nog een onderwerp hebben.
Spreekbeurtonderwerpen Cambiumned Spreken.
Mag je verstandelijk gehandicapten dwingen tot anticonceptie? De jaren zestig. De zeven wereldwonderen. Deze inhoud is intellectueel eigendom van ExtraNederlands. Gebruik door derden is alleen toegestaan ter ondersteuning van de lessen in het vak Nederlands in het basis en voortgezet onderwijs.
Onderwerp engels mondeling iCulture forum iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS.
Onderwerp engels mondeling. Onderwerp engels mondeling discussie in Chat en geruchten forum; Hey, ik zit in mijn eindexamenjaar van 5 Havo, en ik heb een onderwerp voor mijn eindmondeling Engels nodig. Nu heb ik wel wat iden, maar ik kom er maar.

Contacteer ons