Resultaten voor werkstuk groep 6 onderwerp

werkstuk groep 6 onderwerp
Onderwerp werkstuk Ouders Online.
In de categorie spreekbeurt en werkstuk: stokstaartjes, Brazilià en dit jaar de aarde. Ze wilde eerst alleen de kern van de aarde doen omdat ze dat onwijs interessant vind. Maar het is toch wel lastig om daar een leuke spreekbeurt van te maken dus hebben we het wat breder getrokken. Het moest deze keer trouwens aardrijkskundig zijn. Tip: ga naar de bieb en snuffel door de informatieve boeken op de jeugdafdeling. Zo krijgen jullie vast wel inspiratie en weet je meteen of er aanbod qua boeken is, bleek bij de stokstaartjes erg tegen te vallen. ma, 13/02/2012 2135.: Geschiedenis doet het hier altijd goed. Lekker breed allemaal dus genoeg over te vinden! ma, 13/02/2012 2210.: de ruimte groep 6? zwarte gaten groep 8. beroemd persoon: bobby fisher andere zoon in groep 7. judo groep 5? zeezoogdieren andere zoon groep 5? dus heel verschillende onderwerpen. Ik weet niet meer precies wat nu werkstukken of spreekbeurten waren, ze hadden elk jaar van beide één. di, 14/02/2012 0915.: Bij zoon in de klas hangt een intekenles voor de werkstukken en daar houden ze dan hun spreekbeurt over. Zoon kwam thuis met de mededeling dat hij alvast een onderwerp had opgeschreven.
Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken.
Maar.een spreekbeurt houden of een werkstuk maken moet je zelf doen, en dat blijft best spannend. Heel veel succes, en we hopen dat we jou hiermee een beetje geholpen hebben. Laat je het ons weten? Spreekbeurt met Powerpoint. Spreekbeurt in groep 4 en 5. Spreekbeurt in groep 6.
Spreekbeurt groep 6 Spreekbeurten.info.
Home Onderwerp vinden Spreekbeurt groep 6. Spreekbeurt groep 6. Als je al eens een spreekbeurt hebt gegeven in groep 4 of groep 5, weet je ongeveer wat je moet verwachten van jouw spreekbeurt in groep 6. Een spreekbeurt in groep 6 is ongeveer hetzelfde als een spreekbeurt in groep 4 of groep 5, maar nu is het allemaal wel iets serieuzer.
Spreekbeurt onderwerpen Allespreekbeurten.nl, bij ons vind je alles!
6 maart 2015 om 1914.: 25 mei 2014 om 1233.: aaahhggg ik woord gek ik heb over een paar dagen mijn spreekbeurt en daar moet ik ook nog een werkstuk over doen en ik weet nog niet eens waar over kan iemand mij alsje alsje alsje blieft helpen. 2 juni 2014 om 1455.: Dromen das een leuk onderwerp en interresant. 12 mei 2014 om 1452.: 10 mei 2014 om 1222.: help me wie weet een site over de middelbare school voor mijn spreekbeurt? 8 mei 2014 om 1419.: Ik moet een spreekbeurt maken alleen ik moet nog een onderwerp en dat gaat over platen en dieren op de wadden ik kan er alleen niks van vinden op internet kan iemand me helpen? 22 april 2014 om 1853.: ik zit in groep 8 en moet me spreekbeurt doen maar weet niet waarover!
Werkstuk.
Info voor werkstuk of spreekbeurt. Zoek je betrouwbare informatie voor je werkstuk of spreekbeurt? De openbare bibliotheek heeft hier speciaal voor jou boeken, filmpjes en websites bij elkaar gezocht. Ieder onderwerp is er voor groep 5/6, groep 7/8 en klas 1/2.
Werkstukken Scholieren.com.
Scholieren.com kan alleen bestaan door inkomsten van advertenties. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet. Storia 4 TSO. 4e klas tso. Het leven van Toetanchamon. 4e klas vmbo. de 6 levensvragen. 2e klas havo.
Spreekbeurt Onderwerpen? Meer dan 500! Super Spreekbeurt!
Laat het ons dan weten of stuur je spreekbeurt of werkstuk naar ons op, dan zorgen wij ervoor dat jouw onderwerp gedeeld wordt met anderen! Benieuwd waar jouw juf op meester op let bij een cijfer voor je spreekbeurt? Kijk dan naar de spreekbeurt beoordeling. Zoek je presentatie onderwerpen? Klik hier voor presentatie onderwerpen. Ook interessant: Originele Spreekbeurt, einde spreekbeurt, de serie spreekbeurt in groep 8, in groep 7, in groep 6 en spreekbeurt in groep 5.

Contacteer ons